Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 06 - 43 910 931
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 06 - 43 910 931

Voor wie?

De begeleiding is voor kinderen vanaf 7 jaar. Jongere kinderen zijn natuurlijk ook welkom. Afhankelijk van de hulpvraag en de situatie komt de ouder mee of komt de ouder alleen. Vanaf 7 jaar kan een kind alleen komen, maar natuurlijk mag de ouder ook mee komen. Ook hier wordt er gekeken naar de hulpvraag en situatie om te bepalen wat het beste is voor uw kind. 

De begeleiding is bedoeld voor kinderen die veel piekeren, angstig zijn, moeite hebben met het reguleren van hun emoties (intens verdrietig of intens boos kunnen zijn), moeite hebben met ontspannen, etc. 

Kinderen leren op een speelse manier:

Het versterken van aandacht en concentratie

Onmgaan met hooggevoeligheid (of in combinatie met strong-willed)

Ontspannen

Minder te piekeren

Omgaan met en verminderen van emoties zoals angst en boosheid

Ontwikkelen van een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen

Verminderen van slaapproblematiek

Tijdens de begeleiding wordt er o.a. gebruik gemaakt van aandachtgerichte cognitieve therapie; een wetenschappelijk onderbouwde methode die kinderen helpt meer in hun innerlijke kracht te komen en te blijven. Kinderen ervaren meer zelfvertrouwen en een betere gemoedstoestand. Ze gaan blijer en meer veerkrachtig door het leven en gaan minder in conflict met hun omgeving. 
Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van creativiteit, beweging, visuatlisaties, rollenspellen, etc. 

Werkwijze

De begeleiding start met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprekje. Dit gesprek dient als kennismaking en om in kaart te brengen of ik iets kan betekenen voor jullie zoon of dochter. Ook kunnen we zo zien of er een klik is. Verder vertel ik kort hoe ik te werk ga. 

 

 

 

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com