Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 06 - 43 910 931
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 06 - 43 910 931

Even voorstellen:

Ik ben Susan Gruijters moeder van 2 kinderen en ruim 11 jaar werkzaam als zelfstandig psycholoog.

Binnen mijn praktijk werk ik met zowel volwassenen als kinderen. 
Een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en vertrouwen staan centraal in mijn werk. 

Na het afronden van mijn master psychologie aan de Universtiteit van Nijmegen heb ik eerst in de re-integratie gewerkt; psychologsiche begeleiding van mensen die waren uitgevallen op hun werk door bijvoorbeeld een burnout of depressie. Zo`n elf jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen praktijk voor individuele begeleiding.
Als zelfstandig psycholoog ben ik tevens lang verbonden geweest aan het jongeren loket en deed ik psychologische onderzoeken, iq testen en beroepskeuzeonderzoeken bij jongeren. Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd om ook met kinderen en ouders te kunnen werken. 
Recent heb ik ook de opleiding tot hooggevoelig en strong-willed specialist afgerond en blijf ik mij bijscholen op dit  gebied, dat gelukkig steeds meer aandacht krijgt. 

Ik heb verschillende aanvullende studies gevolgd voor zowel het werken met volwassenen als met kinderen:
- opleiding tot mindfulness trainer 
- opleiding positieve psychologie  
- opleiding tot kinder mindfulness trainer 
- kindercoach
- opleiding high sensitive-strong willed specialist. Geregistreerd high sensitive-strong willed specialist. 
- innerlijke familie. Geregistreerd innerlijke familie specialist. 

Enkele bedrijven waarvoor Aurora werkzaamheden (heeft) verricht zijn Licom, Alert, Meacon, See True Mindfulness, gemeente Heerlen (jongeren loket), gemeente Kerkrade, en Scivias.

 

Susan Gruijters

 

 

Heb je een vraag? Mail me!

logoVrijheid - Het logo van Aurora  is een vogel. Deze staat symbool voor vrijheid. Het centrale doel van de  begeleiding is het vergroten van de vrijheid. Vrij van depressieve gevoelens, vrij van angsten, vrij van schuldgevoelens, vrijheid in het maken van keuzes, vrij van perfectionisme, vrij van minderwaardigheidsgevoelens, etcetera. Dit zou ideaal zijn, maar bijna niet realistisch. Wat wel een realistisch doel is, is om ons niet meer zoveel te laten leiden door deze gevoelens, ze te verminderen en te leven vanuit liefde en vertrouwen. Hiervoor is het van belang dat men inzicht krijgt in de automatische gedachten en automatische patronen die ten grondslag liggen aan deze gevoelens en ons gedrag. Vanuit deze vrijheid is men beter in staat tot het maken van keuzes en het verwezenlijken van doelen.

 

 

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com